ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2017 10:01:27

Přes nepřízeň počasí si na vycházku na Valše našlo cestu přes padesát zájemců

Přes nepřízeň počasí si na vycházku na Valše našlo cestu přes padesát zájemců

Poslední ze série vycházek s občany, které připravil plzeňský centrální obvod, se konala v pátek na plzeňské Valše.

Ani chlad a déšť neodradil více než padesátku účastníků, kteří se s vedením třetího plzeňského obvodu vydali na více než tříkilometrový pochod.

„Jsem velmi rád, že i přes nepřízeň počasí si udělalo čas tolik zájemců,” uvedl starosta Radislav Neubauer (ČSSD). „Je to prozatím poslední vycházka, ale na podzim budeme určitě pokračovat“, dodal.

Poslední jarní vycházka odstartovala od sokolovny přes Novou Valchu, kolem Lučního potoka, dále účastníci prošli přes Lašitov až k „Černému mostu“ a pak se vrátili zpět k sokolovně.

„Chtěl bych poděkovat našim spoluobčanům z Valchy ale i ostatním za účast. Opět jsme nasbírali cenné podněty, které jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou,” řekl David Procházka (ANO 2011), místostarosta MO Plzeň 3.

„Vycházkáře“ doprovodil i předseda Osadního výboru Valcha Jiří Sládek, který přispěl zajímavými místními postřehy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama