ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2011 17:58:50

Ocenili nejlepší učně plaketami Českých ručiček

Ocenili nejlepší učně plaketami Českých ručiček

Za přítomnosti představitelů Jihomoravského kraje byli ve středu 22. 6. 2011 v brněnském divadle Reduta oceněni nejlepší učni v rámci přehlídky České ručičky.

Náměstci hejtmana Václav Božek, Stanislav Juránek a Václav Horák předali ocenění Českých ručičky dvaceti vítězům dvaceti odborných učňovských soutěží. Soutěže v prvních třech oborech se konaly již na podzim roku 2010, zbylých 17 soutěží probíhalo na území celé České republiky od března do května 2011. Organizační výbor Českých ručiček se rozhodl letos ocenit i šest zasloužilých pedagogických pracovníků reprezentujících jednotlivé resorty, které se na přehlídce podílejí.

České ručičky jsou přehlídkou vítězů národních a mezinárodních učňovských soutěží odborných dovedností dvaceti vybraných oborů (od automechanika, přes cukrářku, číšníka, dřevorubce, instalatéra, klempíře, kosmetičku, kuchaře, pokrývače, tesaře až po zahradníka či zámečníka). Smyslem přehlídky je zejména podpora rozvoje řemesel a posílení postavení učňovského školství v očích veřejnosti. Vyhlašovatelem přehlídky České ručičky je Jihomoravský kraj spolu s ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, ministerstvem průmyslu a obchodu, ministerstvem zemědělství, ministerstvem práce a sociálních věcí, Hospodářskou komorou České republiky, CzechInvest a Svazem českých a moravských výrobních družstev. Organizátorem je Střední odborná škola a Střední odborné učiliště stavební, Brno-Bosonohy.

Podrobnosti o přehlídce České ručičky na: http://www.ceskerucicky.org/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama