Milan Vojta, MBA, M.A.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2017 11:07:01

Jihomoravské dožínky letos v Břeclavi

Jihomoravské dožínky letos v Břeclavi

Příjemné zpestření konce prázdnin čeká obyvatele Břeclavi a okolí. V sobotu 2. září 2017 se totiž v areálu pod břeclavským zámkem uskuteční Jihomoravské dožínky 2017, které zde uspořádá Jihomoravský kraj.

Břeclav tak bude na konci prázdnin hostit další velkou akci, na kterou se mohou místní obyvatelé již nyní těšit.

Krajský svátek sklizně u příležitosti ukončení žní se posledních několik let konal v centru Brna. Pro nadcházející ročníky akce s bohatým programem se pořadatelé rozhodli uspořádat jej v dalších centrech jižní Moravy, letošní volba padla právě na Břeclav.

„Součástí akce bude dožínkový jarmark pod zámkem, průvod od domu kultury, duchovní poděkování za úrodu, prezentovat se budou i folklorní soubory, zemědělci, chovatelé nebo vinaři. Program začne v sobotu v 9 hodin a završí jej večerní koncert“, uvedl zastupitel Břeclavi a Jihomoravského kraje Milan Vojta.

Návštěvníci se do Břeclavi mohou dopravit také historickým vlakem, který během dne dvakrát pojede z Brna a zpět. Rozpočet akce je jeden milion korun a na organizaci akce se podílejí také Regionální agrární komora JmK, Okresní agrární komora, Asociace soukromého zemědělství nebo Vinařský fond.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama