Petr Bajer

  • Soukromníci
  • Holice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2017 15:12:56

Vykročili jsme správně. Šance na zastavení agrolevicové politiky je stále větší

Vykročili jsme správně. Šance na zastavení agrolevicové politiky je stále větší

Se zhruba 13 procenty třetí nejsilnější strana. Takovou pozici přiřkl ODS s podporou Soukromníků aktuální volební model Centra pro výzkum veřejného mínění.

Od března, kdy občanští demokraté a Soukromníci spolupráci oznámili, tak preference vykazují stále vzestupný trend.

„Jde o další důkaz, že společně jsme silní a máme reálnou šanci učinit přítrž bobtnající byrokracii, rostoucím regulacím a šlapání po aktivních a pracovitých lidech,“ komentuje výsledek průzkumu předseda Strany soukromníků ČR Petr Bajer, který za rostoucími preferencemi vidí dvě hlavní příčiny, které spolu úzce souvisejí. „Lidé si stále zřetelněji uvědomují, kam tato vláda svou reálnou politikou zemi přivedla, vadí jim i komedie na téma demise. Logicky tak ve spolupráci Soukromníků a ODS vidí šanci, jak z toho marasmu ven,“ říká.

Předseda jediné české stavovské strany si je ale zároveň velmi dobře vědom, že samotné výzkumy preferencí či volební modely samy o sobě nic neřeší. „Musíme dál intenzivně pracovat a vysvětlovat lidem, že existuje reálná šance na změnu – dál nabízet silný program pro živnostníky, jejich rodiny a zaměstnance, pro všechny aktivní lidi. Prostě udělat vše pro to, aby soukromníci využili jedinečné šance zvolit sami sebe,“ vysvětluje Petr Bajer.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama