Česká Lípa [okres Česká Lípa]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2017 14:16:52

Vodní atrakce v českolipské Dubici přilákají nejen děti

Vodní atrakce v českolipské Dubici přilákají nejen děti

Hezký dárek k dnešnímu Dni dětí připravilo město Česká Lípa pro nejmenší návštěvníky dubického areálu, kde pro ně dokončilo stavbu vodních atrakcí. Tato investice přišla na 3,5 milionu korun.

Vodní atrakce obohatí nabídku zábavy a aktivit, které teď přírodní areál bývalého koupaliště od jara do podzimu veřejnosti nabízí. Nově zbudované interaktivní vodní prvky jsou napájené vodou z  vrtu, který tady již v minulosti město zainvestovalo. Díky tomu je tekoucí voda, která pohání jednotlivé prvky, stále čerstvá a čistá a ani v tom nejparnějším létě dětem nehrozí, že bude kontaminovaná sinicemi, které jsou zatím hlavní příčinou, proč je zdejší voda nevhodná ke koupání.  

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama