Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2017 9:48:33

Bílý Evropan může za všechno

Bílý Evropan může za všechno

Minulý týden prý zahynulo na poušti na severu Nigeru pár desítek tamních obyvatel, prý na cestě do Evropy. Otázkou je, zda ty osoby můžeme vůbec přivandrovalci nazývat.

Niger totiž leží ve vnitrozemí Afriky, na severu sousedí s Alžírskem, a to teprve na severu se Středozemním mořem. Tudíž nejprve by museli překročit severní hranice Nigeru, poté procestovat Alžírsko. Jak se tedy na nich mohlo ještě v Nigérii poznat, že jdou do Evropy?

To již bude platit poučka, že kdokoliv z Afriky nebo Asie bude cestovat na sever nebo západ, tak je to automaticky nebožák směřující do Evropy? Co když jel jenom navštívit svoje příbuzné a cestou mu zdechnul velbloud? Dále z nich automaticky budou oběti našeho odporu přivandrovalcům a k multikulturalismu?

Jestliže tedy každý, kdo zemře na cestách v Africe nebo v Asii bude považován za cestujícího do Evropy, bude dalším krokem všelijakých multikulturních neziskovek označit za viníka jejich smrti nás, bílé Evropany. A logickým dalším krokem bude požadavek na odškodnění pro jejich pozůstalé, protože nebýt Evropy, do které se vydali, tak by nejspíše v tichosti zemřeli doma na mor, choleru, AIDS a hlavně lenost. A potom již nikoho nepřekvapí, když budeme muset platit speciální daň, ze které Evropská komise vybuduje každých 10 kilometrů oázu na Sahaře. Vznikne tak síť zařízení, vybavených klimatizovanými stany, satelitní televizí, každý den čerstvou stravou dopravovanou z evropských luxusních restaurací letadly Boeing 747 a dalším komfortem all inklusive. Dále budou natištěny brožury v každém africkém nebo asijském nářečí, kde bude podrobně popsána celá trasa, a jejíž přílohou bude iPhone S7 vybavený satelitní navigací. V každé oáze bude na každých pět přivandrovalců jeden pracovník neziskovky, který je utěší, ošetří bolístky, vybaví novými botami a oblečením a doprovodí je do další záchytné oázy kde budou důkladně proškoleni, jak zneužívat sociální systémy cílových evropských zemí. Aby byli přivandrovalci motivováni k další cestě a nehromadili se v první oáze budou dostávat z našich daní takzvanou etapovou pobídku. Za každou etapu tak dostanou bez rozdílu věku 100 eur v hotovosti, takže vzhledem k rozměrům Sahary (přibližně 1500 kilometrů od jihu k severu) budou po jejím překonání ze všech přivandrovalců milionáři.

Fantasie? Ale kdepak, jenom realistický náhled do blízké budoucnosti.   

P.S. Přikládáme migrační mapku BBC, podle které i naprostý laik pozná, že jde o věc organizovanou a nadevší pochybnost placenou z našich kapes.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama