Mgr. Jan Paparega

  • BPP
  • Most
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2017 16:34:00

Preferujeme jednání před represí

Preferujeme jednání před represí

Zástupci města Most v čele s primátorem Mostu Mgr. Janem Paparegou jednali minulý pátek s provozovateli diskotéky Neprakta Music Hall v ulici Zdeňka Fibicha v Mostě.

 Jednání se týkalo problematiky, spojené s provozem tohoto zařízení. Jde zejména o hlučnost hudební produkce, postávání návštěvníků a popíjení alkoholu před klubem, a s tím spojené porušování nočního klidu zejména v letních měsících.

Primátor Mostu se s provozovateli diskotéky domluvil na oboustranné součinnosti, která by hledala společná řešení této problematiky. Ta by neměla nijak omezovat provoz klubu, ten ale nesmí obtěžovat místní obyvatele nadměrným hlukem.

“Preferujeme jednání před represí, a věřím, že provozovatelé berou výsledky jednání vážně, ” prohlásil primátor Jan Paparega. Město Most bude podle jeho slov pečlivě sledovat aktivity provozovatelů klubu, vedoucí ke zklidnění hlučných projevů provozu diskotéky. V součinnosti budou i strážníci Městské policie, která bude situaci kolem provozovny monitorovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama