ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2017 12:36:29

Jezírko ve Škodalandu je vhodné ke koupání

Jezírko ve Škodalandu je vhodné ke koupání

Lidé mohou ke koupání bez obav využít jezírko v plzeňském multifunkčním areálu Škodaland, neboť jak vyplývá z výsledků prvních rozborů mikrobiologických ukazatelů, voda v jezírku splňuje požadavky vody ke koupání.

„S účinností od 1. května byla uzavřena smlouva na zajištění servisu a kompletní údržbu jezírka s novým dodavatelem. Ještě před tímto termínem proběhla tzv. úvodní repase systému jezírka s tím, že nadále zůstal zachován stávající způsob filtrace a čištění, který byl pouze zefektivněn a posílen,” informoval Radoslav Škarda (TOP 09), I. místostarosta plzeňského centrálního obvodu.  

Aby měli návštěvníci chuť se do Škodalandu vracet, pracuje centrální obvod neustále na jeho vylepšování. Cílem je, aby byli co nejspokojenější. V areálu najdeme různá hřiště, in-line dráhu, minigolfové hřiště, skate park, dále pak centra pro seniory, zmíněné koupací jezírko, vodní šlapadla a loďky. Škodaland je i dějištěm kulturních a společenských akcí, jako je třeba Nebe plné padáků, Indiánská stezka nebo Plzeňské ohýnky.  

Během posledních let obvod zprovoznil v rámci zkvalitnění služeb například kamerový systém, rozšířil wi-fi připojení, u dětského koutku přibyla zámková dlažba a v neposlední řadě proběhla také rekonstrukce občerstvení.  

„Snažíme se vycházet vstříc občanům, chceme, aby se ve Škodalandu cítili dobře a zároveň bezpečně,“ říká místostarosta Radoslav Škarda. „Samozřejmostí je také rezervační systém sportovišť, kde návštěvníci mají online přehled, zda je v jimi zvolený termín určité hřiště volné, nebo už obsazené,” dodal.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama