ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2011 18:19:45

Zahájení Evropských her handicapované mládeže

Zahájení Evropských her handicapované mládeže

Ve středu 29. 6. 2011 se v prostorách brněnského Besedního domu uskutečnilo slavnostní zahájení Evropských her handicapované mládeže Brno 2011.

Účastníky her, které se konají pod záštitou jihomoravského hejtmana Michala Haška, v moravské metropoli přivítal náměstek hejtmana Stanislav Juránek.

Evropské hry handicapované mládeže Brno 2011 jsou mezinárodním sportovním a společenským setkáním mladých lidí s tělesným postižením. Očekávaným počtem účastníků ze zahaničí, rozsahem sportovní části i doprovodného a kulturního programu se jedná o ojedinělou akci evropského formátu, která přesahuje hranice Jihomoravského kraje i České republiky. Akce navazuje na dva úspěšné předchozí ročníky.

Hlavním posláním projektu je integrace dětí a mladých lidí se zdravotním postižením prostřednictvím sportovních aktivit do společnosti. Účast na mezinárodní akci, na kterou se dostaví výpravy z jedenácti zemí Evropy (tradičními účastníky jsou například výpravy z Ruska, Bulharska, Finska), má velký motivační potenciál. Podrobnosti na http://www.emilnadace.cz/evropske-hry-brno-2011/ .

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama