Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2017 21:30:00

Nechte těch útoků na rodinu a řidičku. Vůbec se to nesluší

Nechte těch útoků na rodinu a řidičku. Vůbec se to nesluší

Stanislav Huml na Facebooku k tragické nehodě u Obrnic na Mostecku

Porušila předpisy - držela telefon, nedržela jednu chvíli volant. Ale ani jedno z toho nebylo příčinouo nehody. Mnoho z Vás si myslí, že řídila dívka, která se dívá do kamery. Jde o stranově převrácený obraz selfie kamery zepředu telefonu. Příčina nehody mohla být rychlost, ale možná i to hovno od ptáka na čelním skle. Na videu jsou slyšet pustěné stěrače. Pokud je zapla v zatáčce a rozmazala si ho po předním skle ... K tomu se víc věnovala stěračům, než řízení... Nevím. Možná. Ani na jednom záběru z nehody čelní sklo před řidičem vidět není. Vím o něm jen ze zvukové stopy a stalo se pár vteřin před nehodou. Nechte těch útoků na rodinu a řidičku. Vůbec se to nesluší.

PS: Reakce na diskusi. Tento status vznikl jako reakce na článek v odkazu. Vadí mi, že se kdokoliv naváží do matky mrtvé dívky. Prevence nehodovosti se dělá na reálných kauzách všude na světě, nejlépe s celebritami, a tyto dívky jsou díky vlastnímu chování "celebrity" i když v negativním slova smyslu. Ale prevence se nedělá na základě lží. Příčinou nehody prostě nebylo telefonování za jízdy, ale nepřiměřená rychlost. A nevíme kolik jely, nebo budeme věřit dívce, která se vytahuje jako kšandy?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama