Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2017 10:16:50

Evropské hodnoty jsou shnilé brambory a podřadné jídlo pro Slovany.

Evropské hodnoty jsou shnilé brambory a podřadné jídlo pro Slovany.

Mediální cenzoři rozhodli, pustit do medií porovnání kvality potravin.

Evropské hodnoty jsou shnilé brambory a podřadné jídlo pro Slovany.

Vincent Pribula (politické echo)

Mediální cenzoři rozhodli, pustit do medií porovnání kvality potravin určené pro podřadné Slovany.

Údajně mají právě Slované i podřadné chutě a tak se tu perou různé vědecké studie hledající příčinu a možné vysvětlení čím to je? Komediální hodnocení našich odborníků, poslanců a dokonce i papalášů z EU je opět zprávou číslo jedna. Zřejmě děti vyvolených dostali asi pořádný průjem z jídla, které nám dováží vyspělé demokracie a naše morálně politické vzory Západu.

Perou to k nám horem spodem, tam méně masa, tam více chemie, tam zase jen náhražky, ale co, Slované to nějak přežvýkají. Přes 20 let jsme v záplavě předražených a nebezpečných potravin a našim voleným zástupcům lidu je to zcela lhostejné, až na ten průjem jejich zlaté mládeže. Uhlídat létem rozdováděnou mládež, hlavně aby zdravě papala, je problém. VIP rodinky mají své luxusní potraviny doma v lednicích, protože moc dobře vědí, že tam dole jde o život a onen katar je na pořádnou plenu.

Věří lidé těmto našim politikům, kteří již od počátku transformace/likvidace/ zemědělství a státních potravinářských norem vše pěkně zařídili a pěkně se při likvidaci vlastní zemědělské soběstačnosti napakovali? Co se stalo, že nyní pouští do éteru takové odvážné zprávy? Pravděpodobně jde o další manévr na odpoutání jistého politického problému a snížení společenského napětí. Je tu možné krytí jistého velkého průšvihu na celoevropské úrovni v podobě nekalých obchodních praktik, ve kterém jedou velcí výrobci potravin. Právníci jsou všude pod mamonem a tak miliardové odškodné a pokuty za zdraví ohrožující potraviny, můžou být výborným kšeftem pro celé skupiny těch nejlepších právníků. Usvědčit giganty  již lze, jako šlo usvědčit VW auto z mega podvodů v emisích.Druhá strana mince, jsou přímé či nepřímé vazby politiků na firemní bonusy a výnosy z dividend a celé kolo uzavírají enormní tlaky nenažraných řetězců a jejich cenové diktáty pro dodavatele.

To si opět mediální poskoci myslí, že našinec nerozumí a nemá schopnost orientace a porovnání kvality potravin, které den co den musí koupit celé rodině a dětem. Schopnosti srovnávat se lidé již velmi dobře naučili a to nejen v kvalitě potravin ale i v kvalitě života u nás a v tom vzorovém Západu.

Západní vzory a shnilé brambory žádnou jednotu nevytvoří.

Všichni moc dobře vědí včetně vládnoucích mocných i mocných za oponou, že dokud nebudou mít zdravotní problémy ze závadných potravin a nápojů statisíce lidí, nic se nezmění. Všichni chtějí přece business a všichni chtějí prémie a dovolené u moře a moc a zajistit děti a jejich děti. Postupné dávky jedů udělají z jedné generace mentální invalidy a fyzické trosky s vysokou mortalitou.

To nejsou jen potraviny.

Nerovnosti a nerovné podmínky našich lidí a Anglosasů jsou ostudné, nedůstojné a v mnohých případech otrocky zničující a politici jsou ticho! Příjmová nerovnost, generační chudoba to je také výsledek budování demokracie?

Vylezou duchovní vůdci a intelektuálové dneška s mladou čistou generací věčných studentů a půjdou demonstrovat za ohrožení zdraví a lidské důstojnosti? Postaví se na odpor celebrity a akademici, vlastenci a společenské skupiny? Řeknou na náměstích a nahlas do mikrofonů, už nám ten hnůj a odpad k nám netahejte?

Nikdy a nikde, bez zastání a nároku na důstojnost.

Kdo sleduje politiku a má jistou paměť, ví své. Podvodníci, zrádné elity, poskoci mocných nikdy nepůjdou demonstrovat sami proti sobě. Nikdy se nebude konat demonstrace za důstojné podmínky lidí v automobilkách, za životní úroveň důchodců, za odložené lidi na LDN, za děti které nemají na oběd ve škole, natož za nezdravé potraviny.

Kde jsou Vážení Evropské hodnoty?

Na zbytečných Summitech, na shnilých bramborech, na přípravě války s Ruskem, na Evropském zábavním podniku Sogenannte Engelhuren!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama