ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2017 14:41:00

Opět jsem narazil na naprostý nezájem vládních poslanců

Opět jsem narazil na naprostý nezájem vládních poslanců

Komentář poslance Marka Černocha na Faceboooku k problematice exekucí

 Dlouhou dobu bojuji za zavedení místní příslušnosti exekutorů, bohužel jsem dnes opět narazil na naprostý nezájem vládních poslanců.

Podle statistik je v naší zemi v exekuci 834 tisíc lidí, téměř polovina má čtyři a více exekucí a 145 tisíc lidí má více než 10 exekucí! Tento stav je naprosto alarmující!

Samozřejmě, je pravda, že někteří lidé se do exekuce dostanou vlastní vinou. Proto se rozhodně nehodlám zastávat těch, kteří si berou půjčky a poté sekají dluhy jak Baťa cvičky. Ani těch, kteří si nebudou přebírat poštu s tím, že je jim to jedno a počítají, že na ně ta ruka spravedlnosti v prostě nedosáhne.

Chci se zastat lidí, kteří se jednoduše dostanou do dluhové spirály a chtějí se z toho opět vymotat. A bohužel, díky tomu systému, který je dneska nastaven a obrovským nákladům na exekuci, tu šanci mnohdy nedostanou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama