Ing. Vlastimil Gabrhel

  • SOCDEM
  • Znojmo
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2017 17:08:00

Město Znojmo nabízí další části areálu pivovaru investorům

Město Znojmo nabízí další části areálu pivovaru investorům

Do areálu bývalého pivovaru ve Znojmě hledá vedení města další investory. K dlouhodobému pronájmu jsou nyní nabízeny dva objekty, přičemž investor ponese veškeré náklady s nutnou rekonstrukcí.

 Samozřejmostí je dodržení územní studie využití pivovaru.

„Na konci června jsme uveřejnili záměr pronájmu celkem tří budov. Na jednu z nich jsme obdrželi nabídku, která nyní prochází standardním postupem posuzování. Zbylé dvě budovy jsme se rozhodli opět zveřejnit. Nabídky mohou investoři podívat od pondělí 7. srpna do čtvrtka 7. září,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

K pronájmu jsou nyní nabízeny tyto objekty: budova bývalých ležáckých sklepů a spilky (na obrázku je to č. 8c) a budova bývalých šaten (na obrázku je to č. 4). Detailní zákres budov včetně všech dalších informací je součástí oznámení záměru pronájmu, které od pondělí visí na úřední desce města. Vítané jsou zejména takové podnikatelské záměry, které zapadají do koncepce rozvoje cestovního ruchu ve městě.

„V podmínkách dlouhodobého pronájmu máme také jasně stanovenou časovou osu pro rekonstrukci prostor. Naší snahou je přivést do areálu jen solventní investory, kteří mají jasnou představu a plán, jak svou činností k rozvoji této lokality přispět. Věřím, že se nám tyto investory podaří najít,“ nechal se již dříve slyšet starosta Gabrhel.

Veškeré detailní informace včetně kontaktů jsou uvedeny na úřední desce města v Dokumentech odboru majetkového nebo na www.znojmobusiness.cz. Zájemci mohou podávat své nabídky do 7. září 2017.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama