JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2017 12:09:00

Kraj přispěl na nákup auta pro dobrovolné hasiče

Kraj přispěl na nákup auta pro dobrovolné hasiče

Nový dopravní vůz Ford má nyní k dispozici Sbor dobrovolných hasičů v Malé Roudce – Skočově Lhotě. V sobotu 12. srpna 2017 bylo vozidlo požehnáno při slavnostní mši a následoval bohatý doprovodný program.

 Sbor dobrovolných hasičů v Malé Roudce – Skočově Lhotě má více než šedesátiletou historii, může se pochlubit mimo jiné i velkou zásluhou na kulturním dění a udržování tradic v obci. K zajímavostem patří, že sbor má 78 členů, což jsou téměř dvě třetiny obyvatel obce.

Akce se zúčastnil také jihomoravský hejtman Bohumil Šimek. Kraj přispěl na nákup auta částkou 300 tisíc korun, v minulých letech pak finančně podpořil SDH Malá Roudka – Skočova Lhota například při pořizování nové výstroje a výzbroje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama