Radomír Pieter

  • HOZK
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2017 10:09:48

Prague Pride

Prague Pride

Všichni píší o Prague Pride, tak já se přidám se svým pohledem odpůrce islamizace a multikulturní Evropy.

  Brát si do úst Prague Pride je dnes moderní asi jako pití piva. Kdo ví, co si od toho slibujeme my všichni šašci, který o tom píšeme. Potěšení vlastního ega z lajků? Uspokojení pocitu, že jsme řekli svůj zaručeně správný názor? Nebo snad honění veřejných a politických bodíků? Kdo ví. Ale když už o tom píšou všichni, no tak jdu do toho taky.

Prague Pride. Pro někoho jedinečná možnost setkat se se skupinou stejně smýšlejících lidí, pro někoho sodoma gomora moderní Evropy a urážka hodnot tradiční rodiny. 

Proč se sakra ty homo tep buz mají potřebu scházet a šaškovat před celou zemí? Proč to mají potřebu stále někomu cpát?

Proč to dělají?
Dnešní většinová společnost již homosexualitu vcelku toleruje, někteří se budou i na lesbičky dívat s potěšením, ale zkuste poslat dva homosexuály na nádraží, kde si dají pusu na rozloučenou. No asi bude dav koukat dost rozpačitě. Když vidíme dva chlapy jdoucí za ruku, tak na ně stále ještě civíme, jako jsme v 90 létech civěli na černochy. Je jim to příjemné? No jasně, oni to dělají jen proto, aby byli kontroverzní a ve středu pozornosti…
I když homosexualitu většinová společnost vnímá vcelku chápavě, tak v rodině samotné je to větší problém. Zkuste se zeptat sami sebe (hlavně chlapy), jak byste reagovali, kdyby vám váš syn řekl, že je na kluky a přivedl domů svého přítele…? Spousta lidí musí svou orientaci před svou rodinou skrývat, protože by se museli cítit jako cizí i ve vlastním domově. Proto je jistě možné pochopit, že jinak orientovaní lidí s potěšením vítají možnost být jednou za rok mezi svými.

Že je to hnus a orgie?
Bohužel všude se najdou exhibicionisté, kteří to budou přehánět. To je ale jen pár šašků, kteří jsou tam pro pobavení davů. Nehledě na to, že většině homosexuálů samotným se to nelíbí, ale to není důvod odsoudit celý festival. Nutno podotknout, že třeba travesty shou je velmi oblíbená a žádaná na mnoha heterosexuálních večírcích a většina transvestitů jsou heterosexuální chlapy s rodinou. Ještě jsem neslyšel, že by na Pride došlo třeba k znásilnění, kdežto na každém druhém fesťáku ano.

Co na to děti?
Za prvé normální člověk nebude brát malé dítě na festival sexuality, stejně jako ho nebudete brát na večerní film pro dospělé. Za druhé s vaším dítětem jste celý rok a Pride je pár dní. Pokud máte obavu z toho, že Pride rozhodí vnímání a hodnoty vašemu dítěti, tak je asi čas zamyslet se nad tím, kolik času mu věnujete a jak ho vychováváte a vedete.
Homosexuálů znám hned několik a vůbec nevidím problém v tom, poslat k nim své dítě na prázdniny. Jsou to fajn lidi, chovají se slušně, řekl bych i slušněji než většinová společnost, oblékají se normálně, své intimní záležitosti si nechávají do soukromí a na první a často i druhý pohled byste ani nepoznali, že jsou to homosexuálové.

Nemá to dobrý vliv na společnost…!!!
Jo? A v čem? Prague Pride každý rok přijde, odejde, ale život jde dál. Změnilo se něco u vás doma? U vás v práci? U vás ve městě? Jsou najednou po celém městě barevné vlaječky a chlapy v růžové košili a na jehlách? I když na jehlách minimálně z poloviny uvidíte heterosexuály, takže nemáte jistotu. Tomu se neříká homosexualita, ale říká se tomu transsexualita a transvestitismus a minimálně z 50% se to týká heterosexuálů.
Běžně vídám na ulici cicající se hetero páry. Když uvidím cicající se homo pár, tak mi rozhodně nepřijde, že mi násilně vnucují svoje ideje. Oni to nedělají naschvál, oni prostě takový jsou, stejně jako vy jste nějací, každý jiný.

A i když o tom řada z vás teď bude pochybovat, tak opravdu nejsem žádné hippie sluníčko, ale zarytý odpůrce varující před invazí ze středního východu a afriky, před islamizací, multikulturním pojetí světa, ale i tak můžu být v klidu tolerantní k druhým a své děti si povedu k následování svých hodnot i přes ostatní vlivy školy a médií.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama