Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2017 12:24:30

Klára Dostálová: naše kampaň v kraji bude především o kontaktu s voliči

Klára Dostálová: naše kampaň v kraji bude především o kontaktu s voliči

Hnutí ANO v Královéhradeckém kraji se bude v kampani před volbami do Poslanecké sněmovny Parlamentu České Republiky soustředit především na osobní kontakt s voliči. Ostrá část volební kampaně bude v Královéhradeckém kraji probíhat v září a v říjnu.

 „Naše kampaň bude především kontaktní. Chceme v rámci ní osobně hovořit s co největším počtem voličů v kraji. Lidem budeme říkat, co se nám už povedlo, co je rozpracované a jaké máme plány,“ říká jednička kandidátky v Královéhradeckém kraji Klára Dostálová. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE Rozpočet kampaně se teprve připravuje, ale bude se pohybovat zhruba kolem 1 milionu korun. Všichni dárci budou naprosto zřetelně a průhledně uvedeni na transparentním účtu. V tuto chvíli je sestaven čtyřčlenný volební tým, který se pravidelně schází a chystá jednotlivé prvky volební kampaně.  Obsah kampaně bude vycházet z celostátního volebního programu. „Celostátní volební program budeme samozřejmě lidem představovat na konkrétních plánech pro Královéhradecký kraj. Stále platí, že největší neduh kraje je doprava. Budeme zdůrazňovat především urychleni stavebních prací na dopravní infrastruktuře ve smyslu pracovního režimu 24/7/365. Usilovat budeme také o napojení kraje na vysokorychlostní železniční síť. Stranou nezůstane ale ani například systém dávek – je pro nás podstatné, aby se pracovat skutečně vyplatilo. Jsou to ale jen střípky z našeho programu. Jeho prosazení je vždy o osobním nasazení, znalosti legislativního procesu i možností čerpání dotací,“ komentovala volební priority Klára Dostálová.  Kontaktní kampaň bude nejenom velmi intenzivní, ale také užitečná. Konkrétní podrobnosti zatím Hnutí ANO v Královéhradeckém kraji představovat nehodlá. S voliči se jednotliví kandidáti vídají už v průběhu prázdnin.  Do kampaně se aktivně zapojí všech 20 kandidátů a také několik desítek členů Hnutí ANO v Královéhradeckém kraji i jeho sympatizanti.

Volební tým nyní intenzivně pracuje především na kalendáři kampaně, finalizuje rozpočet a upřesňuje formu kampaně. „Novinkou jsou pro nás pro letošek pravidla související s novelou Zákona o volbách do Parlamentu ČR. Budeme se naprosto přesně držet zákona.  Řada pravidel z minulých volebních kampaní se mění a je potřeba se na tuto změnu připravit,“ vysvětluje poslanec za Hnutí ANO a dvojka kandidátky Pavel Plzák.  Jde například o označování zadavatele politické reklamy na outdoorových plochách, o specifikaci částek započítávaných do celorepublikového finančního stropu pro jednu politickou organizaci ve výši 90 milionů Kč nebo třeba o povolené a zakázané formy inzerce. „Volební zisk nehodlám tipovat. Mohu pouze říci, že pevně věřím, že v Královéhradeckém kraji zopakujeme volební zisk z krajských voleb, kdy jsme jednoznačně vyhráli,“ říká lídryně Klára Dostálová.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama