Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2017 13:02:00

Dnes naši svobodu a demokracii chrání členství v NATO a EU

Dnes naši svobodu a demokracii chrání členství v NATO a EU

Komentář na Facebooku k výročí srpna 1968

 Připomínáme si nejen počátek třiadvacetileté okupace, ale zejména statečného vzdoru neozbrojených občanů tváří v tvář těžce ozbrojeným vetřelcům. Jde o úžasný důkaz vnitřní síly, jakou mají lidé toužící po svobodě. Jedním ze způsobů byl, jak je nám Čechům vlastní, také humor. V denním tisku a časopisech se objevovaly kreslené vtipy reflektující invazi i nastupující normalizaci, které dokazovaly nezlomnost českého ducha.

Dnes naši svobodu a demokracii chrání členství v NATO a EU. Buďme na ně hrdí a važme si záruk, jež nám dává euroatlantické společenství. A nedávejme šanci politikům, kteří pošilhávají po východě. My jsme Západ!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama