Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2017 13:43:00

Je třeba okamžitě nainstalovat bariéry před vjezdem na Karlův most

Je třeba okamžitě nainstalovat bariéry před vjezdem na Karlův most

Hannig navrhuje bariéry před vjezdem na Karlův most. Jsme ve válce, říká prezidentský kandidát.

 "Je třeba okamžitě v malostranské Mostecké ulici nainstalovat bariéry před vjezdem na Karlův most, i když je to pěší zóna, totéž z druhé strany. Zároveň je třeba naistalovat bariéry do pěších zón, jako je Karlova ulice, Melantrichova, Celetná atd.," říká po teroristických útocích ve Španělsku a Finsku prezidentský kandidát Rozumných Mgr. Petr Hannig, který kriticky vystupuje proti nelegální migraci.

Do ulic by rovněž povolal ozbrojenou ostrahu s příkazem použít zbraně při napadení kupříkladu Staroměstského náměstí. Podle Hanniga jsou totiž bezpečnostní opatření podceněna.

"Jednou jsem viděl jet auto s francouzskou poznávací značkou a s posádkou severoafrického vzezření přímo v pěší zóně Staroměstského náměstí cca 50 metrů od místa, kde turisté sledují orloj. To je naprostá šílenost. Jak se mohlo toto auto dostat tak blízko k nejcitlivějším místům?" ptá se Hannig.

Ten se také podivuje, jak mohl atentátník při nejnovějším masakru v Barceloně jet takovou dlouhou trasu po pěší zóně, zabíjet nevinné lidi a nikdo ho přitom nezastřelil. "EU svými zákazy týkajícími se ozbrojování obyvatelstva jakoby napomáhala teroristům, kteří žádnou střelnou zbraň nepotřebují. Mají svá auta a své nože. Ale obyvatelstvo musí mít příležitost se bránit, když je hromadně napadeno," říká kandidát na post prezidenta, který si naopak myslí, že promítání národních barev Španělska na Petřín po vzoru Eiffelovy věže, což je oblíbená reakce západních politických elit na podobné masakry, je jen laciné a zbytečné gesto, kterým se nic nevyřeší.

Ale ani pasivní obrana ve formě zátarasů není podle Hanniga vše. Ještě důležitější je obrana aktivní. "Je třeba zcela jasně označit nepřítele ve válce. Jsme ve válce a ne že ne. Ve Finsku je též určitá komunita iráckých křesťanů. Tito Arabové, protože nejsou identifikovatelní od svým krajanů, vyznávajících islám, slyšeli zcela jasně, jak se domlouvají mladíci, že jsou ve svaté válce proti nevěřícím a že je třeba zabíjet každého nevěřícího psa. Když to iráčtí křesťané říkali svým spolubratřím ve víře, rodilým Finům, tak ti to nebrali příliš vážně. Finsko je klidné. Uprchlíci jsou zde spokojeni, dostávají materiálně vše, co potřebují a vzápětí přišlo finské Turku," podivuje se Hannig nad naivitou domorodých Finů.

Hannigova slova potvrzuje expert Rozumných na vnitřní bezpečnost a kandidát v Praze Pavel Opl: "Ozbrojené síly mají samozřejmě prostředky, aby obdobným šílenostem zabránily. Prevencí i represí. Jenže nemají politické zadání, aby tak činily a tak nekonají, jak by měly. A samozřejmě pokulhává i příslušná legislativa. Pro našim zem je naprosto zásadní, aby v letošních volbách byly zvoleny strany, pro které je obrana a ochrana naší země a jejích obyvatel prioritou. Nikdo z politiků a stran, kteří bagatelizují bezpečnostní rizika ve spojitosti s migranty pocházejícími mimo náš kontinent, se nesmí dostat do Poslanecké sněmovny, protože by naši zemi dostali do obrovských problémů, jaké mají v zemích západně od nás a které se samozřejmě budou stále jen stupňovat," říká Pavel Opl.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama