Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2017 14:51:00

Hejtman Okleštěk vyrazil na sever. Zajímal se o seniory

Hejtman Okleštěk vyrazil na sever. Zajímal se o seniory

Co trápí seniory, jak jsou spokojení se sociálními službami a co jim nejvíce chybí. O to vše se zajímal hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk, když vyrazil na sever regionu, aby navštívil organizace, které sociální služby poskytují.

 „Jde o první z řady cest, během kterých se chci blíže seznámit s tím, jak příspěvkové organizace v sociální oblasti fungují. Poznatky následně využiju například při přípravě investičních akcí nebo při rozhodování o dotacích,“ řekl Ladislav Okleštěk.

Hejtman si prohlédl Domov pro seniory v Javorníku a Kobylé nad Vidnávkou, Středisko pečovatelské služby v Jeseníku, Sociální služby pro seniory v Nových Losinách, Šumperku a Bludově a Domov u Třebůvky v Lošticích. Všude mluvil nejen se zaměstnanci, ale především s klienty. Zajímalo ho, jak jsou spokojení s péčí i prostředím.

Olomoucký kraj zřizuje 27 organizací, které poskytují celkem 57 druhů sociálních služeb klientům z celého regionu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama