ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2017 10:03:47

V plzeňském centrálním obvodu probíhá čtvrtá seč

V plzeňském centrálním obvodu probíhá čtvrtá seč

Vzhledem k nynějším dešťům a teplému počasí se tráva po předchozím suchu vzpamatovala a začíná opět růst. V souvislosti s péčí o životní prostředí probíhají v plzeňském centrálním obvodu letošní už čtvrté seče travnatých ploch.

„Myslím, že se nám povedlo trefit termín třetí seče v počátku měsíce července a to i vzhledem k deštivému počasí. Během měsíce srpna už neočekáváme velké výkyvy počasí a před zahájením nového školního roku v základních i mateřských školách chceme mít zvláště v okolí těchto objektů vše v pořádku,” říká David Procházka (ANO 2011), místostarosta MO Plzeň 3.

„Věřím, že naši občané projeví s hlukem provázející práce shovívavost,” říká.

Čtvrtá seč probíhá v období od 9. srpna na pěti úsecích, do kterých má obvod na svém území rozdělené travnaté plochy. Končit bude 30. srpna.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama