Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2017 10:51:48

Kalousek premiérem nominovaným našimi „elitami“?

Kalousek premiérem nominovaným našimi „elitami“?

Jak daleko půjdou naši elitáři v boji za udržení prebend

Fakt hustý týpek, ten Kalousek. Je hluchý, slepý, má sklerózu a chce byt premiérem! Vím to z první ruky, sedávali jsme, mluvili jsme spolu, déle než rok, minimálně hodinu týdně a on mne zapře novináři i na policii, že mne vůbec nezná. Je to jistě jen moje osobní zkušenost.

Nevím, co má na mysli, když říká, že Okamura je "explicitní komediánt", ale z jeho celoživotního konání mám dojem, že je to implicitní...je to na vás, co si domyslíte.

Pan Kalousek poučoval pana Babiše, že krást a lhát se nemá. Kéž by se toho jako křesťan sám držel. Netvrdím, jako pan Babiš a jeho ministr spravedlnosti, pan Pelikán, že předseda TOPky je hlavou organizovaného zločinu i když je mi divné, že ho nechali s tímto vědomím běhat po svobodě jako státního škůdce. Pytláka, řekl by pan Schwarzenberg. A ještě divnější mi připadá, že se jmenovaný nebránil soudní cestou. Peníze na advokáty určitě má. Jen křičel "jistě, za všechno může Kalousek". Zde pochopitelně lhal, protože se stalo i ledacos dobrého a za nic z toho pan Kalousek nemůže. Nelhal poprvé a určitě ne naposled.

Pan předseda ANO i jeho ministr přehání a působnost i schopnosti svého soka přeceňuje. Je to jen jeden z nejschopnějších bílých koní naši politické scény. On nikdy určitě nic neukradl, jen přihrával veřejné peníze svým sponzorům a kdo má zájem vědět o kom je řeč, ví. Např. jen díky jeho péči má naše armáda - mimo jiné - letadla Casa, které nezbytně potřebujeme k přepravě koně Převalského do Mongolska. Třeba je budeme potřebovat k přepravě Afričanů, protože se nejenom topí v moři, ale i hynou na Sahaře. Jen co bude mít TOPka opět ministerstvo zahraničí.....

TOP je velmi flexibilní skupina politických podnikatelů. Momentálně operují dost monotónně s nenávistí mnoha občanů k Zemanovi a Babišovi. O flexibilitě současného předsedy TOPky pochyb není. Byly doby, kdy chtěl jít do koalice s podporou komunistů. Má s nimi bohaté zkušenosti z dob národni fronty. Pak se stal hlavním bojovníkem proti nim. Protože má přece ty zkušenosti.

Teď je ve značné časti veřejnosti "in" bojovat proti výše zmíněným pánům, tak hurá na ně. Lidově se tomu říká "ohřívat si polívčičku". Vyhrát volby s takovým programem a personálem sice nelze, ale pan Kalousek se do parlamentu s odřenýma ušima a 6 % zřejmě dostane a bude bojovat, volat hlasem velikým proti hrozbám, které třeba zrovna ještě nevidíme.

Pan Kalousek je daleko lepší bílý kůň, než třeba pan Bursík. Ten byl jen na jednu sezónu a na solární energii. Personálně se TOPka zlepšuje. Dominik Fery je neskutečně pracovitý člověk, pravil Kalousek. Tento mladý ferina z hlediska komunikace oslovuje své mladé voliče. Např. o člověku se znetvořeným obličejem, náhodou z jiné strany řekne: "vypadá jako by vylezl z boxerského ringu". Fakt hustý. To se děcka nasmějí. Kdybyste však třeba zmínili Kalouskovu zálibu v lihovinách, bylo by to trapné klišé.

Pokrytectví je totiž základem uvažování našich pochybných elit, jejichž čas po říjnových volbách z rozhodnutí voličů, doufejme definitivně skončí.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama