Filip Humplík

  • ODS
  • Praha 10
  • místostarosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2017 7:39:00

Nevidím jediný důvod, proč o další dva měsíce okrádat Pražany o vnitřní okruh

Nevidím jediný důvod, proč o další dva měsíce okrádat Pražany o vnitřní okruh

Nečekejme, jednejme. Pražská ODS chce mimořádné jednání zastupitelstva.

Vedení Prahy včera schválila přípravu projektu dokončení vnitřního okruhu. Dnes o tom mohlo jednat zastupitelstvo hlavního města, ale nejednalo. Další jednání je až v listopadu, což znamená opět odložit moment, kdy se konečně kopne do země o další dva měsíce.

„Znovu posouvat začátek prací na dokončení vnitřního okruhu je pro nás nepřijatelné,“ říká šéf pražské ODS Filip Humplík. „Chceme proto mimořádné jednání zastupitelstva. Vše je připravené a jen je potřeba to formálně schválit. Nevidím jediný důvod, proč o další dva měsíce okrádat Pražany a Prahu o vnitřní okruh,“ dodává Humplík.

„Bohužel ANO, ČSSD, STAN a KDU-ČSL ustupují fanatismu Strany zelených, která se za každou cenu snaží blokovat cokoli, co by sloužilo automobilové dopravě,“ říká předsedkyně zastupitelského klubu ODS na pražském magistrátu Alexandra Udženija.

Právě tlak Strany zelených, která nechce, aby se vnitřní okruh konečně dostavěl, je totiž důvodem, proč pražská rada nebyla schopna předložit příslušný materiál již na dnešní jednání zastupitelstva. Přitom právě zastupitelstvo hlavního města musí celou věc schválit. 

„Čím dříve se kopne do země, tím dříve bude zbytek vnitřního okruhu stát. A my chceme, aby se do země koplo, co možná nejdříve,“ uzavírá Humplík. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama