RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2017 8:35:13

České levici se konečně našel Trockij … a sám

České levici se konečně našel Trockij … a sám

...Trockij byl několik hodin po útoku vlastně v pořádku – chodil, mluvil a vypadalo to, že mu nic není. Po několika hodinách se to začalo zhoršovat, začal mluvit z cesty..., Zaorálek trumfl Trockého mluvil z cesty vzápětí...

Když jsem četl první informaci o nehodě ústavního činitele u Lechovic na Znojemsku, kde to znám a mockrát jsem tudy bez nehody projížděl, zaspekuloval jsem si sám potichu a pro sebe, jak asi bude dlouho trvat, než se ozve nějaký hlas s jinou spekulací, šokující a hlavně dostatečně hlasitou, aby ji nejen dosud nerozhodnutý český volič nepřeslechl a dal zaznít i svým ochranářským sklonům a v podzimních volbách do sněmovny dal subjektu „postiženého“ ústavního činitele svůj hlas.

Má spekulace se naplnila a netrvalo to až tak dlouho. Někdo se ozval. A protože některým to prostě dlouho trvá, což pan Zaorálek, lídr ČSSD pro podzimní parlamentní volby ví, tak nelenil a udělal si PR celé nehody sám. A bravurně, pro neznalého ochranářského českého voliče, navíc podléhajícího tzv. spikleneckým teoriím. Bez ohledu na potřebu rekonvalescence, kterou zkrátil na dobu nezbytně nutnou (stačil víkend) demonstroval svou letoru, svou kondici, svůj myšlenkový potenciál a v rozhovoru pro Noninky.cz vše popsal, doplnil znalostí z dějin (jinak všeobecně známých i méně zdatným historikům) a praktik levicových hnutí vanoucím z Moskvy.

„Kdysi jsem četl knihu o Trockém, kde je popsán i atentát na něj v Mexiku. Agent najatý KGB udeřil Trockého sekáčkem na led do hlavy. Není to úplně normální, ale nemyslel jsem na nic jiného. Trockij totiž několik hodin po útoku byl vlastně v pořádku – chodil, mluvil a vypadalo to, že mu nic není. Po několika hodinách se to začalo zhoršovat, začal mluvit z cesty a pak už mu nebylo s tehdejší medicínou pomoci“, tak doslova komentoval své okamžité bezprostřední pocity po nehodě pan Zaorálek pro Novinky.cz. Že umí a má zkušenosti a zřejmě i dobré poradce zapůjčené „zo Slovenska“ celý rozhovor dokladuje. Nic nepodsouvá, nic v podstatě netvrdí, ale dal dostatek materiálu pro „přemýšlivého českého voliče“ tolik milujícího spiklenecké teorie a beroucího pod svá ochranná křídla vždy ty, kterým je jakoby ubližováno nebo činěno nějaké příkoří. A obojího se mu rozhovorem lídra ČSSD L. Zaorálka dostalo „něurekom“, řečeno slovy slovenských poradců. (vb)

P.S.: pro ty hlasy, které zřejmě zvednu z židle, že nevím o čem mluvím, jen nesměle sděluji, že sám jsem se ne vlastní vinou kdysi stal účastníkem dopravní nehody, kdy mi automobil zezadu zdemoloval řidič sanitky, která nejela k nehodě čili nepoužívala výstražná světla natož varovnou sirénu, když se nevěnoval řízení (zřejmě mikro spánek). Jen shodou náhod a závěsnému zařízení na mém voze nedošlo ke zranění manželky a syna, kteří se mnou na zadním sedadle cestovali. A také bylo před volbami. Přiznám se, v té chvíli jsem ani na chvíli nepomyslel na nic, ani na Trockého (asi moje chyba), ale jen na své blízké, zda se jim nic nestalo. Dokonce jsem v tomto smyslu nedával žádné rozhovory a pány novináře událost po zjištění, že na nehodě nemá senátor Balín žádnou vinu, o celou záležitost ani nezajímala, což bylo dobře. Jen známá lobbistka a PR kontroverzní osoba paní Mrencová, se za svou typickou snahu udat tuto událost v Blesku ode mě dočkala slovního výprasku na Ústředním volebním štábu KSČM.

Zaorálek: seděl jsme , krvácel a myslel na Trockého

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama