Ing. Josef Barta, MBA

  • OČR
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2017 14:11:33

Co ještě patří Čechům, kteří v ČR žijí?

Co ještě patří Čechům, kteří v ČR žijí?

Chlubit se cizím peřím jde hlavně našim politikům a vládě. Hrdě prohlašují „naše“ firmy, banky, sportovci atd. Kde je ale pravda? České peníze inkasují banky patřící zahraničnímu kapitálu, firmy patří zahraničním vlastníkům.

 Co přinášejí takoví lidé, firmy a společnosti Českému národu? Pouze důkaz, že v ČR je stav takový, že kdo může, narýžuje maximum českého majetku a vyveze ho za hranice. Sportovci, umělci a lidé úspěšní v zahraničí sem vydělané peníze ani nedovezou, protože by jim po zdanění zbylo daleko méně než v cizině a o zbytek by je okradly mafie v ČR podporované a chráněné.

Jak zabránit úplné likvidaci drobného podnikání, které Český stát drží nad vodou? Vyměnit velkohubé politiky, vedoucí Český lid do područí, nesvobody a bídy!!! 

Východiskem a cestou je „Hodnotová ekonomika“ (privatismus.eu) se  spravedlivým uspořádáním vztahů svobodných občanů v tržním prostředí, kde má vše svou hodnotu a každý svou osobní odpovědnost. Politikům to asi nepřijde divné, ale naši zemi přivedli do pozice kolonií.

Je to k pláči nebo k smíchu? Obdobou jsou reklamy na Pilsner Urquell patřící Japoncům, vagony vyráběné ve Škodovce patřící ŠKODA TRANSPORTATION a.s., která je 100% vlastněna kyperskou společností CEIL (CENTRAL EUROPE INDUSTRIES) LTD.  Že jsou Češi komedianti jasně ukazuje i fotka TV reklamy na „nejlepší český kombík“. Lidé, probuďte se! Copak stačí být nádeníkem pro cizí blaho?

Na otázku „Patří většina českých firem, vedených v obchodním rejstříků českým vlastníkům, kteří v ČR žijí“ odpověděli Češi: ne=81%, nevím=19%, ano=0%. Je načase podpořit skutečně české podnikatele, kteří tu žijí a pracují !!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama