Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2017 0:27:55

Zdeněk Koudelka a Z. Škromach o tradicích a moravském vinařství

Zdeněk Koudelka a Z. Škromach o tradicích a moravském vinařství

Zdeněk Škromach si k dalším Hovorům od bazénku pozval Zdeňka Koudelku. Tématem byly dobré tradice, hloupé zákony i moravské vinařství.

Dříve děcka chodila se džbánem otcům a dědům pro pivo. Nikomu to nevadilo, šlo o dlouhou tradici. Nyní ji zákony zakazují, stejně jako zakazují spoustu dalších tradičních věcí. Zdeněk Škromach jako senátor spolu se senátorem Ivo Valentou bojovali za to, aby cyklisté si mohli na cyklostezkách dát pivo či pohárek vína. Stát vybudoval vinařské stezky pro cyklisty a pak na nich zakázal pít víno. Hloupost a není samotná.
Rozvoj Moravy souvisí i s rozvojem turismu. Stát nijak nepodporuje pravidelnou leteckou dopravu do Brna a Ostravy. To je chyba. Naštěstí má Morava skvělé víno a to nejen bílé, ale i červené. Vinice je správné rozšiřovat a jsou důkazem blahodárnosti oteplení klimatu.
Web Zdeňka Koudelky.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama