Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2011 10:20:31

Našel se viník?

Našel se viník?

Předsedkyně klubu KSČM v ZHMP Marta Semelová se vyjádřila k informaci tisku o zahájení stíhání úředníka pražského magistrátu za předraženou Opencard. Klade si otázku: "Opravdu za všechno může pouze jeden magistrátní úředník ?"

Podle informací z tisku má být v souvislosti s předraženou téměř miliardovou zakázkou na dopravní karty Opencard stíhán úředník pražského magistrátu, který měl na starosti zadávání veřejných zakázek. Pražští zastupitelé za KSČM v minulém volebním období jako první upozornili, že náklady na tento projekt se blíží právě jedné miliardě korun a že tak dochází k významnému plýtvání veřejných prostředků.
Tehdejší primátor Bém spolu s ODS, která jako jediná politická strana tvořila Radu hlavního města Prahy a která zodpovídala za chod města i zadávání veřejných zakázek, odmítal naše výhrady a ubezpečoval o naprosté průhlednosti a výhodnosti pro hlavní město a jeho občany. Nyní se ukazuje, že výhrady komunistických zastupitelů byly oprávněné a že na politiku vedení města doplácí obyvatelé metropole, stejně jako je tomu u jiných megalomanských akcí, např. Praha olympijská a tunel Blanka. Opravdu za všechno může pouze jeden magistrátní úředník?

Zdroj: Haló noviny, 28.7.2011

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama