Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2017 21:13:00

Zrada na voličích

Zrada na voličích

Občanská demokratická aliance poukazuje na politicky nekorektní jednání lídrů kandidátek politických stran, kteří kandidovali do poslanecké sněmovny v letošním roce.

 V mnoha případech se jednalo o hejtmany nebo jiné volené funkce. Poté, co jsou tyto osoby zvoleny do parlamentu, odstoupí a na jejich místo nastupuje náhradník. Toto jednání pokládáme za zradu na voličích, kteří předpokládali, že se kandidát do poslanecké sněmovny ujme své funkce. Díky tomu se do poslanecké sněmovny budou dostávat druhořadí politici.

Občanská demokratická aliance proto vyzývá, aby právoplatně zvolení poslanci skutečně zaujali místo v poslanecké sněmovně a odstoupili ze svých dřívějších funkcí. Není přece možné, aby voliči, kteří se rozhodovali podle osobností v čele kandidátek, byli takto podvedeni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama