Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2017 7:46:51

Hyenismus vítězí nad pravdou a láskou.

                            Hyenismus vítězí nad pravdou a láskou.

Pozitivních věcí v porovnání s předlistopadovým režimem nám mnoho nezůstalo.

 

    Heslo lidumila, pravdovláskaře a umělce Havla „ Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí“ dostalo opět další ránu. Tentokrát v oblasti morálky. Ta se změnila v hyenismus.

     Chápu, že některým „osobnostem“ leží na srdci budoucí osud České republiky.  Zadání o směřování naší malé, z devadesátých let záměrně rozbité země je dávno předurčeno. Vazal USA a EÚ, přesněji Německa. Po ekonomické linii je zadání a přání Západu dávno splněno. Levná montovna, žebrácké sny, podřadná kvalita potravin jsou toho dokladem. Zbývá se podřídit v přehodnocení otázky nelegální migrace a otočit kormidlo naší zahraniční politiky.  Západ nás v minulosti přesvědčil, jak pevně za námi stojí. Období před vypuknutím 2. světové války a během ní je toho nejlepším důkazem. A vyřešení otázky nelegální migrace? Stačí se zbavit xenofobie a nesnášenlivosti, pochopit alespoň trochu německou kancléřku Merkelovou a její vstřícnou otevřenou náruč tzv. válečným uprchlíkům. Teroristické útoky nejen v Evropě netřeba zveličovat. Staly se součástí vyspělé evropské společnosti po rozpadu světové socialistické soustavy. Stačí jen si na ně zvyknout a brát jako realitu každodenního života.

   Nebuďme tedy překvapeni ani výrokem někdejšího poradce premiéra Bohuslava Sobotky Svatopluka Bartíka, který na adresu Miloše Zemana uvedl, že trpí rakovinou a zbývá mu nejvýše sedm měsíců života.

      Někteří naši představitelé nejen veřejného a politického života se učí od světového hegemona a četníka USA velmi rychle. Není těžké si vzpomenout kolik roků se tímto způsobem americká vládnoucí garnitura „loučila“ s bývalým  kubánským prezidentem Fidelem Castrem.

      Popřejme Miloši Zemanovi pevné zdraví. V následujícím období, ve kterém rozhodnou naši občané kdo bude druhým, přímo voleným prezidentem v historii České republiky jej bude potřebovat!

     Nejen průzkumy veřejného mínění naznačují, že lepšího prezidentského kandidáta, vlastence, hájící skutečné zájmy naší země nemáme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama