Mgr. Michaela Marksová

  • SOCDEM
  • Hlavní město Praha
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2011 10:53:51

Kdo je tady deviant?

Kdo je tady deviant?

Mít vicekancléře prezidenta prohlašujícího o homosexuálech, že jsou deviantní, je více než ostudné. Chápu, Petr Hájek je provokatér. Tento výrok ale považuji za extrémně nebezpečný – může se najít deviant podobný norskému, který se jím inspiruje.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Pochody lidí nejrůznější sexuální orientace jsou v moderních evropských městech běžné. Jsem pyšná, že i Praha se k nim zařadí, a to za podpory osvíceného pana primátora. Je to nádherná příležitost ukázat, že lidstvo je přepestré a strom života zelený mnoha odstíny. Jeden z argumentů proti takovým akcím, který mě vždy spolehlivě rozčílí, je ten o „útoku na tradiční rodinu“. V současné době s obrovským podílem rodin s jedním rodičem či rodin rozvedených žijících v nejrůznějších kombinacích dětí a partnerů z rodin nových a původních je otázkou, co ta tradiční rodina vlastně je. Jestli něco považuji za skutečně ohrožující pro české rodiny všeho typu, pak je to asociální politika této vlády. Podpora gayů a leseb, registrovaného partnerství či adopcí dětí homosexuálními páry ale neohrožuje nikoho. Až se bude Prague Pride konat, ráda svým dětem vysvětlím, že je normální, když někdy chodí kluci s klukama a holky s holkama.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Ze zpráv z USA si pamatuji, jak zapálený republikánský bijec proti prostituci byl sám s prostitutkami nachytán. Obhajoval se tím, že je mu dán mandát z vyšší vůle, od boha, a vztah s lehkou děvou na tomto faktu nic nemění. O jiném, který prezidentu Clintonovi hlasitěji než ostatní vyčítal aféru s Monikou Lewinskou, pro změnu vyšlo najevo, že má sám milenku. Kdoví, třeba i Petr Hájek má v sobě hluboko ukrytou homosexuální orientaci a hlasitými výkřiky proti této menšině své pravé já jen skrývá ještě hlouběji. Doporučuji, aby se pochodu osobně zúčastnil a s jeho účastníky se poradil, jak se sám se sebou vyrovnat.

(publikováno na aktualne.cz)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama