Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.11.2017 23:34:39

Český rozhlas a Ježíškova vnoučata - děkujeme

Český rozhlas a Ježíškova vnoučata - děkujeme

Ježíškova vnoučata rozzářila Dům seniorů Liberec - Františkov, p.o.

 Český rozhlas se pustil do ojedinělého projektu s názvem Ježíškova vnoučata, jehož součástí se stal i náš Dům seniorů Liberec – Františkov.

Celý projekt je založen na tom, že senioři mají svá přání a díky spojení s lidmi, ale i společnostmi, kterým není osud našich seniorů lhostejný, dochází k jejich plnění. Musím se hluboce poklonit všem, kteří se do projektu zařadili, všem, kteří se rozhodli splnit některá přání našich klientů a vyjádřit jim poděkování a úctu. Někdy má člověk pocit, že slova nestačí na to, aby vyjádřila naše pocity. Nejde jen o dar jako takový, ať už jím je drobnost, dárek větší nebo třeba i televize. Jde především o ochotu lidí, o to, že nejen, že investují a dárek přivezou, ti z větší dálky zašlou, ale jde o to, že mnohdy mezi dárcem a obdarovaným vznikne i určité pouto a dárci se sem vracejí na návštěvu a zpříjemňují tak dny našim klientům. Ti najednou mají pocit, že nejsou sami, že nejsou opuštěni a že je někdo, na kom jim ještě stále záleží.

Poděkování patří tedy autorům projektu, bez nichž by toto nebylo možné a úcta a obdiv všem, kteří se do projektu zapojili.

Děkujeme

Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama