Bc. Vojtěch Pikal

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.11.2017 15:19:00

Důraz na svobodu i vládu práva máme společný

Důraz na svobodu i vládu práva máme společný

Zdravice 1. místopředsedy Pirátů na 5. celostátním Sněmu TOP 09

Dobré ráno všem,

děkuji za sebe a za Piráty za pozvání na Váš sněm. Přináším pozdrav od jiné, malé a o pár měsíců starší strany.

I když nás na politické mapě dělí značný prostor, je v současné politické krajině, kde dominují centralisté a autoritáři, dialog pro naši zemi a demokracii životně důležitý. Je spousta věcí, na kterých se určitě neshodneme, ale například důraz na osobní svobody člověka, odmítání diskriminace a vládu práva máme společné. To jsou věci, nad nimiž se můžeme ve sněmovně potkávat a najít snad společnou řeč.

Stejně tak na vnitřní demokracii, kdy se strana po bitvě schází, aby zhodnotila, jak to dopadlo a vybrala nové vedení pro následující období. Na celostátním sjezdu, konferenci či fóru. Vy jej máte teď pátý, nás čeká asi devátý v lednu. Je to příležitost k reflexi, a také k představení plánů a vizí kandidátů do budoucna. Je to příležitost změnit směr, nebo v něm naopak pokračovat. Je to příležitost zamyslet se, co se změnilo od roku 09, který máte v názvu.

Přeji vám při všech dnešních volbách a hlasováních šťastnou ruku a veselý sněm.

VOJTĚCH PIKAL, 1. MÍSTOPŘEDSEDA PIRÁTŮ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama