MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2017 12:33:12

Spravedlnost už začíná vidět na jedno oko

Spravedlnost už začíná vidět na jedno oko

Slepota, tedy, že měří všem stejně, je to, co od spravedlnosti chceme a jako společnost bychom tuto její vlastnost měli pečlivě chránit. Jenže ouha.

Vítěz voleb má problém a policie opět požádala o jeho vydání. Včera jsme se dozvěděli z úst nového předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Radka Vondráčka z Hnutí ANO, že při rozhodování o vydání k trestnímu stíhání se mají zvážit zájmy země. To je ovšem inovace! Takže nové doporučení z tábora ANO zní, ne padni komu padni, ale když vyhrajete volby, tak už jste vlastně beztrestný, protože přece není v zájmu země, aby byl očekávaný premiér vydán trestnímu stíhání. Toto jsou opravdu neuvěřitelná prohlášení, která by zapadnout neměla. Otázkou pouze je, zda jde o připravenou jednotnou marketingovou linku, kterou se bude zdůvodňovat zamítavé hlasování poslanců nebo jen advokátní iniciativa nového pana předsedy Sněmovny.

Olga Sehnalová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama