Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.12.2017 5:30:00

Bude Jiří Pospíšil dobrým předsedou TOP 09?

Bude Jiří Pospíšil dobrým předsedou TOP 09?

Zakladatele a předsedu TOP 09 Miroslava Kalouska v čele strany střídá europoslanec a exministr spravedlnosti Jiří Pospíšil.

Jménem ODA gratulujeme Jiřímu Pospíšilovi k nové roli v české politice a přejeme mu mnoho úspěchů.

TOP 09 rozhodla o svém novém předsedovi poté, co Miroslav Kalousek po nepříliš úspěšných volbách do poslanecké sněmovny dal k dispozici svou funkci a rozhodl se v čele TOP 09 nepokračovat. Škoda, že letošní parlamentní volby nebyly o důležitých společenských změnách, reformě zdravotnictví a důchodů, ale pouhým referendem mezi Babišovci a Antibabišovci, doplněným populistickým zastrašováním o hrozbě islámských nájezdníků, které se nenaplnilo. Občany tak nezaujal jinak rozumně koncipovaný program Kalouskovi strany.

Jiří Pospíšil je navzdory svému věku velmi zkušeným politikem a s jasnými pravicovými názory a my chceme věřit, že bude reprezentovat TOP 09 zásadově a čitelně.

Budeme jako ODA pečlivě sledovat jeho práci a zároveň oceníme, pokud zásadové postoje strany, pravicovost a pro evropská orientace, zůstanou i nadále platné a společně s ODA bude TOP 09 zastávat důstojné místo na pravé straně politických stran.

Pavel Sehnal
Předseda ODA

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama