ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2017 12:57:00

Sledujeme se znepokojením obsazování klíčových postů ve sněmovně

Sledujeme se znepokojením obsazování klíčových postů ve sněmovně

Komentář na facebookovém profilu k procesu obsazování sněmovních výborů a dalších klíčových postů v Poslanecké sněmovně

 Zelení se znepokojením sledují proces obsazování sněmovních výborů a dalších klíčových postů. Za obzvláště problematické považujeme především zvolení proputinovského konspirátora Radek Koten - SPD do čela bezpečnostního výboru, Stanislav Grospič (KSČM), který označuje účastníky třetího odboje za vlastizrádce, do čela imunitního a mandátového výboru, či informaci o tom, že Zdeněk Ondráček (KSČM), bývalý příslušník SNB, který v listopadu 1989 brutálně zasahoval proti studentům na Národní třídě, má stát v čele Sněmovní komise pro kontrolu činnosti Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Vyzýváme proto demokratické strany v Poslanecké sněmovně, aby převzaly podíl odpovědnosti a svůj mandát navzdory formující se protisystémové většině maximálně využily k potvrzení proevropského, prozápadního a demokratického směřování naší země - Česká pirátská strana, TOP 09, Starostové a nezávislí, ODS - Občanská demokratická strana, ČSSD, KDU-ČSL.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama