RNDr. Miroslav Kubásek, Ph.D.

  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2017 19:12:35

Slavnostní otevření naučné stezky Obora Holedná

Slavnostní otevření naučné stezky Obora Holedná

Jedná se již o šestou naučnou stezku, která vznikla v rámci realizace projektu pro posílení potenciálu příměstských lesů brněnské aglomerace.

Stezka je nenáročná asi 600 m dlouhá a je vhodná i pro kočárky. Je umístěna v nejnavštěvovanější části obory Holedná u obůrky s divočáky. Její součástí je celkem 10 zastavení, které obsahují kreslené informační tabule, odpočinkovou lavičku a herní interaktivní prvek, který zábavnou formou rovněž předává informace z lesního prostředí. Děti tak mohou vnímat příběh o lese všemi smysly.

V příštím roce se můžete těšit na otevření další prožitkové interaktivní a naučná stezky, a to v areálu „U mravence Lesíka“, kterou Lesy města Brna s podporou Jihomoravského kraje budou realizovat.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama