Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2017 8:03:48

Přeji vám klidné Vánoce i rok 2018

Přeji vám klidné Vánoce i rok 2018

V dnešním shonu před koncem roku se často zapomíná na řešení problémů, které se lidem hromadí, ať už v obcích nebo městech.

Mám však za to, že při dobré vůli je možné poradit či věci dokonce vyřešit. V poslední době se na mě obrací s žádostmi o pomoc a radu stále více občanů. Ne vždy jde vše vyřešit rychle a efektivně, ale i drobný posun k lepšímu vnímají lidé jako pomoc. KSČM je jedna z mála stran, která má ve svém základním pojetí světa skutečný zájem o každodenní strasti lidí a dění v našem okolí. Někdy mi připadá, že náš život se skládá pouze z navršování úkolů, které máme před sebou, a spěchu. Ale hovory s lidmi mi vždy dodají energii, a za tu jsem nesmírně vděčna. Dostala jsem spoustu vánočních a novoročních gratulací, lidé mě zastavují na ulici, přejí zdraví, spokojenost a elán. Přeji jim totéž a děkuji za podporu. Máme co řešit. Takřka denně narážíme na nutnost zabývat se věcmi, které nesnesou odklad. Přes vánoční svátky si snad trochu odpočineme, nastane pohoda a klid, setkání s rodinou a přáteli. Na to se velmi těším. Nikdo by neměl zůstat osamocen a určitě si najdu čas i pro ty, jež naši pomoc potřebují. Tak jako to dělám každý rok. Dobré skutky se mají dělat nejen o Vánocích. Stejně jako já i většina mých kolegů je po celý rok mezi občany a považujeme za samozřejmé pomoci tam, kde je třeba. A co přeji všem v čas Vánoc a v novém roce? Méně zášti, zloby a intrik i vzájemných zbytečných ataků. Přeji všem zdraví, pohodu a splnění i nevyslovených přání. Zdraví je dar, nelze jej koupit za žádné peníze. Je i základním předpokladem pro šťastný život a pracovní úspěchy. Tak tedy hodně zdraví a splnění přání.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama