Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2011 17:28:01

Roman Onderka: Grand Prix má moji podporu a podporu města Brna i pro příští roky

Roman Onderka: Grand Prix má moji podporu a podporu města Brna i pro příští roky

BRNO - Přímo na Automotodromu při Grand Prix silničních motocyklů se dnes politici shodli na podpoře šampionátu i v příštích letech.

800x600 Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Jednání se účastnil primátor města Brna Roman Onderka, jihomoravský hejtman Michal Hašek, ministři dopravy a školství Pavel Dobeš a Josef Dobeš a za brněnský automodrom Karel Abraham.

„Všechny strany se dohodly, že pro zachování Velké ceny budeme v příštích letech vzájemně spolupracovat. Účelem dohody je zachovat tradici úspěšného a divácky oblíbeného šampionátu, který každý rok přivede do Brna víc a víc návštěvníků z celé Evropy. Pro město, kraj i Českou republiku je Velká cena reklamou. Kromě toho, díky šampionátu dochází k podpoře turistického ruchu a podnikání,“ uvádí brněnský primátor Roman Onderka.

V příštím roce by město Brno mělo přispět na šampionát částkou 10 milionů korun. Stejnou podporu přislíbil také kraj, částku 20 milionů pak ministerstvo školství.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama