Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2017 19:58:00

Udělat radost druhému je to nejhezčí

Udělat radost druhému je to nejhezčí

Kraj plní přání, dárky dostaly senioři, pod stromečkem je najdou i děti z pěstounských rodin.

Vánoční strom splněných přání - to byla předvánoční akce Karlovarského kraje, díky které mohli lidé z našeho regionu pořídit vánoční dárky seniorům ze Zařízení následné rehabilitační a hospicové péče Nejdek a dětem, o které se starají trvalí pěstouni.Dárky předala seniorům v Nejdku těsně před Vánoci hejtmanka Jana Vildumetzová, děti je dostanou přímo pod stromeček.

Obdarované seniory a děti vytipovalo vedení nejdeckého zařízení a krajský úřad, který spolupracuje s rodinami trvalých pěstounů. „Podařilo se nám splnit všechna přání pro 14 seniorů a pro 19 dětí. Lidé z nejdeckého zařízení byli velmi skromní, přáli si většinou deky nebo polštářky. U dětí převažovaly hračky, především stavebnice. Dárky seniorům jsem předala přímo v Nejdku a věřte mi, že to pro mě byly velmi nádherné a dojemné chvíle. Udělat radost druhému je to nejhezčí, co zvlášť před Vánoci můžete zažít. Chtěla bych moc poděkovat všem lidem, kteří dárky nakoupili a přivezli, neskutečně si toho vážíme,“ řekla hejtmanka Jana Vildumetzová, která si také v předvánočním shonu našla čas a nakoupila řadu dárků. Dárky pro děti si vyzvedli pěstouni, aby je dětem mohli dát na Štědrý den pod vánoční stromek.

Karlovarský kraj děkuje těmto "Ježíškům":
Mgr. Bc. Helena Hejnová
paní Jana Slouková
Mgr. Bc. Hana Žáková
MUDr. Věra Procházková
pan Vladislav Schober
paní Renata Rakušanová
Ing. Martin Leichter
Hnutí nezávislých za harmonický rozvoj měst a obcí (HNHRM)
M&M reality holding a. s. pobočka Sokolov, pobočka Karlovy Vary
Mgr. Jaroslava Pokludová
paní Jana Spirová
pan Jakub Pánik
Ing. arch. Vojtěch Franta

Velké poděkování patří dále těm, kteří zakoupili dárky, ale přáli si zůstat v anonymitě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama