Petr Sadovský

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2017 8:38:00

Zhodnocení stávající krajské koalice není jednoduché

Zhodnocení stávající krajské koalice není jednoduché

Zhodnocení stávající krajské koalice není jednoduché. Uskupení pěti stran (respektive osmi stran) vzniklo již dávno před uzavřením volebních místností a Královéhradecký kraj byl prvním, kde naše vítězné ANO bylo odsunuto do opozice.

Stále od voleb opakujeme "pravolevá koalice v kraji je podraz na voliče a kraj nečeká rozvoj a stabilita. Byla to jen velká hra o rozdělení moci, která nerespektuje vůli voličů a volání po změnách ve vedení kraje."

Bohužel nemůžeme souhlasit se všemi kroky, které úzké vedení kraje v průběhu roku dělalo a dělá. Ať jsou to nedořešené operační sály v nemocnici ve Dvoře Králové, neustálé zadlužování nemocnice v Náchodě či neodborná optimalizace školství.

Kraj je z našeho pohledu v rozkladu a uskupení pěti (osmi) stran není zcela funkční, což je znát i na vyjádření některých koaličních členů ( například hnutí STAN, kteří s restrukturalizací sítě středních škol mají také velký problém).

Petr Sadovský, poslanec ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama