Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.12.2017 4:33:00

Love and peace to média

Love and peace to média

Pár slov na facebookovém profilu na adresu novinářů

Je to jejich práce, je to jejich práce, je to jejich práce. Oooommm! “Dobry den,pane predsedo,jen nerada Vas rusim v tento vanocni cas,ale bohuzel noviny vychazet musi.Mam na Vas kratky dotaz:Jakym zpusobem ovlivni vysledek zpravy OLAF ochotu vasi strany k vladni podpore/spolupraci s hnutim ANO? A pokud pro pana premiera vyzni zprava priznive,zmeni to vas dosud odmitavy postoj? Dekuji za vstricnost,pokud se Vam nechce zdrzovat s vypisovanim, klidne volejte.”

Já si na to nápíšu prográmek, kde budu měnit v proměnné jen tu zcela irelevantní “okolnost”, kterou to vždy začne.

“Dobry den. Výsledek OLAF nijak. Do vlády s ANO vstupovat nehodláme ani ji nepodpoříme, ani ji nebudeme při volbě tolerovat odchodem. Podmínky účasti Pirátů na vládě nesplňuje hned v několika kritériích, nikoliv pouze v osobách premiéra Babise a pana Faltýnka. Takto jsme to prezentovali našim voličům měsíce před volbami. S touto strategií jsme byli zvoleni a své slovo držíme. Ostatně jako vždy. Ivan” Love and peace to média.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama