ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2017 7:53:35

V budově plzeňského centrálního obvodu lze odložit nepotřebné baterie

V budově plzeňského centrálního obvodu lze odložit nepotřebné baterie

Recyklace je slovem, se kterým se setkáváme dnes a denně. Recyklací rozumíme proces nakládání s odpadem, který vede k jeho dalšímu využití pro původní nebo jiné účely. Nejinak je to i s bateriemi, které představují poměrně nebezpečný odpad.

Recyklace baterií je náročným, ale zároveň velmi užitečným procesem. Kromě ochrany životního prostředí a také zdraví umožňuje recyklace energetické a materiálové úspory primárních surovin.  

Od 1. listopadu je možné ukládat nepotřebné přenosné baterie do nádoby od společnosti ECOBAT s.r.o., která je umístěna v recepci budovy Úřadu městského obvodu Plzeň 3.  

„Chceme svým dílem přispět k ochraně životního prostředí a připojujeme se k více než dvaceti tisícům míst zpětného odběru firmy ECOBAT s.r.o., která zajišťuje recyklaci přenosných baterií v České republice,” uvedl Radoslav Škarda (TOP 09), místostarosta MO Plzeň 3.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama