ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2017 8:04:19

Plzeňský centrální obvod poskytl finanční dar Policii ČR

Plzeňský centrální obvod poskytl finanční dar Policii ČR

V uplynulém měsíci proběhlo v prostorách Městského ředitelství policie Plzeň slavnostní předání finančního daru ve výši 250 tisíc korun, který poskytl Městský obvod Plzeň 3.

Slavnostního předání se uskutečnilo za přítomnosti starosty MO Plzeň 3 Radislava Neubauera (ČSSD), místostarosty Davida Procházky (ANO 2011), ředitele Městského ředitelství policie Plzeň Michala Krejbicha a tiskové mluvčí Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Veroniky Hokrové.

Vedení městského ředitelství za obdržený finanční dar pořídilo technické prostředky, zejména pak fotoaparáty značky Canon 80D pro zkvalitnění práce kriminalistických techniků při fotodokumentaci jednotlivých případů.

„Poskytnutím finančního daru chceme přispět k posílení akceschopnosti Policie České republiky,” informoval David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Takto nastavená spolupráce mezi obvodem a Policií České republiky, trvající již od roku 2012, je využívána ke zlepšení výkonu policistů, kteří vykonávají službu na území Městského obvodu Plzeň 3.

„S vedením Městského ředitelství policie Plzeň se setkáváme pravidelně a spolupracujeme na řešení otázek v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku na území našeho obvodu. V nastavené spolupráci chceme samozřejmě i nadále pokračovat,” dodal Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama