ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2017 8:07:35

Na území plzeňského centrálního obvodu jsou umístěny nové měřiče rychlosti

Na území plzeňského centrálního obvodu jsou umístěny nové měřiče rychlosti

Na řidiče čekají na silnicích mnohá místa, která svojí přehledností svádějí k přišlápnutí plynového pedálu. Právě zde by ale měli z hlediska bezpečnosti spíše ubrat.

K tomu právě slouží i digitální ukazatele rychlosti, které upozorňují řidiče na dodržování předepsané rychlosti, a tím pádem i bezpečné jízdy.  

Pro lepší zajištění bezpečnosti na frekventovaných místech plzeňského centrálního obvodu bylo umístěno celkem pět solárních měřičů rychlosti.

Měřiče byly nainstalovány v ul. Edvarda Beneše naproti vjezdu do firmy BRUSH SEM směrem na Radobyčice, v Křimické ulici při vjezdu do Křimic, v ulici Litická při příjezdu od Litic, v ulici K Černicím při příjezdu od Černic a v ulici Domažlická při výjezdu na Sulkov, a to kvůli blízkosti cyklostezky,” informoval Radoslav Škarda (TOP 09), I. místostarosta MO Plzeň 3.  

Nově instalované měřiče rychlosti jsou pouze informativní a mají preventivní charakter. „Doufáme, že měřiče rychlosti přispějí ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu v těchto částích našeho obvodu,” dodal Radoslav Škarda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama