Mgr. Ivana Stráská

  • SOCDEM
  • Jihočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.01.2018 10:47:00

Hejtmanka Stráská představí projekt Jižní Čechy pohodové

Hejtmanka Stráská představí projekt Jižní Čechy pohodové

Pohoda. To je letošní ústřední téma dovolených a výletů po jižních Čechách. A pohodu Jihočeská centrála cestovního ruchu přiveze i na lednový veletrh Regiontour, který se koná na brněnském výstavišti od 18. do 21. ledna.

 Návštěvníci jihočeské expozice se mohou těšit na bohatý doprovodný program. První den veletrhu expozici slavnostně zahájí za účasti pozvaných hostů v 11:00 hejtmanka Jihočeského kraje paní Ivana Stráská, která představí koncept projektu Jižní Čechy pohodové a turistické novinky, které si pro letošní rok region přichystal pro své návštěvníky.

Z novinek, na které se návštěvníci mohou těšit, jsou to například pivní stezky mapující v šesti trasách regionální pivovary a minipivovary, zpracované běžecké trasy pro milovníky aktivního trávení volného času a ochuzeni nezůstanou ani vyznavači rybářského sportu či myslivosti. Nabídka nezapomíná ani na rodiny s dětmi, relaxaci v jihočeských lázních nebo návštěvníky památek a kulturních akcí. Stejně jako celá Česká republika i jižní Čechy se v letošním roce připojí k oslavám stoletého výročí založení Československé republiky.

Čtvrteční program doplní také členové baletu Jihočeského divadla, kteří „roztančí“ strom fantazie, dominantní prvek celé expozice. Od pátku do neděle je připraven program pro malé návštěvníky, které jistě potěší kejklíř Pupa, jenž dokáže vykouzlit radost a úsměv nejen na dětských tvářích. Sobotní program se ponese v duchu tradičního jihočeského masopustu, kdy výstavní halou projde veselý průvod masek a k ochutnání budou připraveny jihočeské masopustní koblihy. To vše bude doplněno pestrou nabídkou tipů na dovolenou v jižních Čechách.

Jihočeská centrála cestovního ruchu je příspěvkovou organizací zřizovanou Jihočeským krajem, která využívá dotace, příspěvky a granty z nejrůznějších zdrojů na podporu cestovního ruchu, s jejichž pomocí vytváří produkty cestovního ruchu, rozvíjí turistickou infrastrukturu, kulturu v regionu a spolupráci s příhraničními regiony horního a dolního Rakouska a Bavorska.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama