JUDr. Martin Netolický, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Pardubický kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.01.2018 22:34:00

Hala může sloužit judistům nebo úpolovým sportům

Hala může sloužit judistům nebo úpolovým sportům

Kraj převede starou českotřebovskou halu do majetku města.

V rámci slavnostního otevření sportovní haly v České Třebové jednal hejtman Pardubického kraje Martin Netolický se starostou města Jaroslavem Zedníkem a zástupci BK JIP Pardubice Pavlem Starou a Martinem Markem. Pardubičtí basketbalisté v rámci otevření haly sehrají prvoligové utkání s basketbalisty BK Snakes Ostrava a zároveň připravili pro českotřebovskou veřejnost autogramiádu Jiřího Welsche, Levella Sanderse a Kamila Švrdlíka. Kromě debaty o podpoře a rozvoji sportu ve městě byl důležitým tématem také převod staré školní tělocvičny z majetku Pardubického kraje na město či záležitosti dopravní infrastruktury.

„Již v době výstavby nové haly jsme s panem starostou Zedníkem debatovali o dalším využití stávající tělocvičny, která až do dnešních dní sloužila nejen škole, ale i dalším sportovním oddílům ve městě. Byl bych rád, pokud bychom v první polovině roku byli schopni halu z majetku kraje převést na město, které následně bude řešit možné úpravy a provozní záležitosti,“ řekl hejtman Martin Netolický. „Ačkoliv hala svými dispozicemi není příliš vhodná pro některé sporty, může po úpravách sloužit například judistům nebo dalším úpolovým sportům,“ doplnil hejtman Netolický s tím, že konkrétní využití záleží na rozhodnutí města.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama