Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2011 18:29:00

Kalousku, měříte dvojím metrem. Chtěl jste vládnout s Paroubkem a komunisty

Kalousku, měříte dvojím metrem. Chtěl jste vládnout s Paroubkem a komunisty

Snahu Miroslava Kalouska zabránit pronikání extrémistických názorů do státní správy lze jen podpořit. Je škoda, že takto zásadově nevystupuje vždy.

Byl to právě Miroslav Kalousek, který byl v roce 2006 připraven vytvořit vládu s Jiřím Paroubkem za podpory KSČM. O názorech komunistů na svobodnou demokratickou společnost si nedělám žádné iluze.

Výroky pana Bátory jako úředníka veřejné správy demokratické země jsou nepřijatelné. Není ovšem možné, aby facebookové příspěvky jednoho úředníka paralyzovaly činnost vlády, a to zejména v době, kdy naše země potřebuje nezbytné reformy a veřejnost netrpělivě očekává od vlády a celé koalice jejich urychlené prosazení.

Zbyněk Stanjura
předseda poslaneckého klubu ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama