Ing. Václav Novotný

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2018 8:37:00

Prostě ho zavřeme

Prostě ho zavřeme

Vedení hlavního města Prahy uzavřelo do odvolání Libeňský most pro automobily i tramvaje. Část mostu je v havarijním stavu, nutná oprava nějakou dobu potrvá, zatím je most uzavřen na neurčito.

„Uzavření Libeňského mostu přináší dobrou i špatnou zprávu. Dobrá zpráva je, že Libeňský most dosud nespadl a nikomu se nic nestalo. Tím ovšem dobré zprávy končí. Špatnou zprávou nejen pro obyvatele Holešovic a Libně, ale pro všechny Pražany je, že Libeňský most je uzavřen na neurčito,“ komentuje aktuální opatření magistrátu Václav Novotný (TOP 09), předseda klubu zastupitelů TOP 09 a nezávislí.

„Most je uzavřen, přiléhající ulice Zenklova rovněž. V této situaci se znovu otevírá otázka, jak rozumné je umístit ústředí Pražské záchranné stanice právě na Palmovku, do rozestavěné budovy, která je jako sídlo nevhodná, a nyní i obtížně dopravně dostupná,“ pokračuje Novotný.

„Koaliční zastupitelé Jan Čižinský (KDU-ČSL) a Petr Dolínek (ČSSD) se několik let dohadovali, zda most opravit zcela nebo jenom částečně. Výsledkem je, že ho neopravili vůbec. Je to jen další doklad neschopnosti současné koalice vládnoucí v Praze. Neschopnosti dohodnout se na i těch nejzákladnějších věcech, neschopnosti město řídit a vést,“ dodává Martin Dlouhý (TOP 09), předseda pražské TOP 09 a zastupitel ZHMP. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama