Ing. Vladislav Vilímec

  • ODS
  • Domažlice
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2018 14:15:42

Kulturní vyspělost považuji za vizitku úspěšného kraje

Kulturní vyspělost považuji za vizitku úspěšného kraje

Vyjádření k nominaci na náměstka hejtmana Plzeňského kraje pro oblast kultury a památkové péče za ODS

Vážím si podpory svých kolegů v kandidatuře na pozici náměstka hejtmana Plzeňského kraje pro oblast kultury a památkové péče.

Dosud jsem na krajské i celostátní úrovni působil především jako politik zabývající se financováním územních samospráv a vůbec obhajobou fungování obcí. Oblast kultury je mi ale také velmi blízká. V pozici radního jsem připraven využít mnohaleté zkušenosti při podpoře tzv. živé kultury, které jsem získal jako aktivní hudebník i předseda správní rady Plzeňské filharmonie. Současně jsem připraven zúročit působení na kdyňské radnici, kde jsem se podílel na mnoha projektech obnovy významných regionálních památek. Kulturní vyspělost považuji za vizitku úspěšného kraje a chci pokračovat v pozitivním trendu, kterým v tomto volebním období nastartovala v rámci krajské koalice Občanská demokratická strana.

Převzetí krajského rezortu kultury je pro mě i určitá výzva, na kterou se těším.

Vladislav Vilímec
krajský zastupitel
místostarosta
místopředseda regionálního sdružení

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama