David Walczysko

Jsem členem organizace Mladí Lidovci z.s. za MS kraj.
  • KDU-ČSL
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.01.2018 19:14:14

Tvrzení poslance Filipa

Tvrzení poslance Filipa

Názory pana poslance Filipa mne nijak nepřekvapují.

Vážený pane poslanče Vojtěchu Filipe,

dovolte mi reagovat na Vaše postoje, kde kritizujete přístup pana profesora Drahoše.
Překvapuje mne, jak se aktivně, pane Filipe, angažujete v kritice proti oponentovi aktuálního prezidenta.
Již po několikáté jsem Vám posílal návrhy, na které jste nebyl schopen odpovědět. Chováte se neférově a kritizujete ostatní i přesto, že nejste ochoten reagovat na návrhy týkající se úprav v zákoně.
Sám jsem pana prezidenta v roce 2013 nevolil, neboť jsem neměl volební právo, což mne mrzí, neboť jsem mohl podpořit druhého kandidáta pana Schwarzenberga, který se alespoň vyhýbal arogantním výrokům.
Takto se dostal na hrad prezident, který nám nejde příkladem a háže jeden vulgární výrok za druhým a není ani ochoten pomáhat potřebným a nezná ani základy slušného chování, neboť nenechá ani svého soupeře dokončit větu.

Tvrdíte, že výrokem „prezidentem dolních deseti milionů“, který pan profesor Drahoš prohlásil, označil občany za hlupáky. Rozhodně nesouhlasím, sám pan Drahoš prohlásil, že chce být prezidentem všech deseti milionů voličů.

Věřím ve voliče, že se dokáží rozumně a svobodně rozhodnout.

Já podporuji jednoznačně Jiřího Drahoše a to proto, že jedná vyrovnaně, sebevědomě, zdvořile, nepoužívá vulgarizmy a také nemá špatnou minulost. A ne, opravdu se necítím být označen za hlupáka ze strany pana Drahoše.

Dovolte mi, popřát Vám hodně úspěchů ve sněmovně a snad někdy změníte svůj názor.

David Walczysko
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama