Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2018 12:59:54

Čeká nás další práce

Čeká nás další práce

Skončily prezidentské volby, a jak deklarují průzkumy, dokonce i lidé, kteří nepřišli k volebním urnám, jsou s volbou Miloše Zemana na post prezidenta republiky spokojeni.

Máme však před sebou spoustu práce. Čekají nás podzimní volby do obecních zastupitelstev. Každý z nás může přispět k tomu, aby v obcích a městech byli ve funkcích lidé, kteří mají za sebou kus poctivě odvedené práce. Máme jich mezi sebou mnoho. Při různých setkáních dostávám od lidí spoustu námětů na zlepšení života v obcích a městech. Některé náměty jsou opravdu pozoruhodné. Většinou chybí vyhovující dopravní spojení, lidé mají daleko na lékařskou pohotovost, z obcí mizí malé obchody, jinde zas mají děti daleko do školky či školy. Bylo by velkou škodou, aby se malé obce začaly vylidňovat a lidé odcházeli do větších měst. Potkala jsem se však i s mladými, kteří se na vesnici z města přestěhovali, především kvůli dětem a také lepšímu životnímu prostředí. Vnímejme tedy potřeby seniorů i mladých a snažme se je realizovat. Věřím, že program, který prosazujeme, zahrnuje většinu z toho, co je třeba ke spokojenému životu. Každý nový námět, který od občanů dostaneme, je pro nás velmi důležitý zvláště pak v rámci nadcházejících komunálních voleb.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama